Milica Simić
Milica Simić
Diplomirani ekonomista sa verovatno najšarmantnijim osmehom koji kod našeg najlepšeg člana nikada ne izostaje. O datumu rođenja nećemo ništa govoriti, kod ovakvih dama je to najmanje bitno! 🙂 A najbitnije je da je uklopila odlično pevanje sa šarmantnim i ukusnim ponašanjem. Definitivno miljenik publike.
Ivan Dugić-Duginac
Ivan Dugić-Duginac
Rođen 04.07.1980. godine u Aranđelovcu. Prekinuo dugogodišnju porodičnu tradiciju sviranja na harmonici, i za sebe odabrao gitaru, što se pokazalo kao pravi izbor. Čvrst ritam i precizan solo (naročito u narodnoj muzici) odlika su njegove svirke na gitari. Uz to svira tamburicu i peva u bendu.
Ivan Veljović-Velja, Pavaroti
Ivan Veljović-Velja, Pavaroti
Rođen 02.07.1973. godine u Aranđelovcu. Nije džabe “Laki” (je malo nervozan) u bendu, ali zato nije ni džabe “Pavaroti” u javnosti!!! Fantastične glasovne mogućnosti, podržane odličnim pevanjem ostavljaju slušaoca bez komentara. Uz vokal u bendu svira konge kao i akustičnu gitaru.
Marko Savić
Marko Savić
Rođen 13.03.1981. godine u Aranđelovcu.
U bendu klavijature (KORG PA800 i Roland FANTOM G6), električni kontrabas i vokal, kao i organizacioni poslovi. Stalnomišljenik je da: “Energiju ne treba štedeti..”
Marko Milenkovic - bubanj
Marko Milenkovic - bubanj
Rođen 1986. godine u Lazarevcu gde je i započeo sviračku karijeru. O njemu kao instrumentalisti ne treba puno pričati, treba ga slušati i uživati. Markove solo deonice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nesvakidašnja tehnika na bubnju i osećaj za dobru svirku ga svrstavaju u vrhunske bubnjare na našim prostorima. To je i dokazao više puta, sviravši sa mnogim poznatim izvođačima današnjice!!!
Dejan Ranković-Pićun
Dejan Ranković-Pićun
Rođen 1975. godine u Aranđelovcu. Po zanimanju Dipl. ekonomista, veliki poznavalac te nauke. Naš bankar bi sve na svetu dao, za jednu kafu sa Oliverom Dragojevićem 🙂 čije pesme interpretira na posebno svojstven način, glasom i klavirom. Nepopravljivi zaljubljenik u muziku…
Mirko Ignjatović
Mirko Ignjatović
Rođen 22.03.1987. u Lazarevcu. Diplomirani ekonomista, trenutno najmlađi “Maratonac”, uneo je pravo osveženje u naš sastav. Sjajan momak, vrhunski instrumentalista na harmonici!!! Uz to prefinjen šarm i čaroban osmeh, neće ostaviti žensku populaciju nedirnutom 🙂