Najbolji bend za svadbe

Venčanica je odabrana, odelo za mladoženju takođe. Prostor, gde će veselje biti organizovano, je rezervisano. Sve su to stvari pri čijem izboru mora da se vodi dosta računa, ali ipak postoji jedna koja je u najvećem broju slučajeva pesudna kada se sumiraju utisci posle slavlja. To je izbor benda za svadbe. Sigurno da želite da vaši gosti dugo prepričavaju i pamte kako su se fantastično proveli na vašoj svadbi. Da bi se to i desilo, atmosfera mora biti savršena. A za dobru atmosferu i oni koji presudno utiču na nju su oni koji su zaduzeni za muziku i za to da se gosti izvedu na podijum za igru. Zato se upravo izbor benda za svadbe ispostavi kao ključna odluka. Iz tog razloga treba biti posebno pažljiv i obazriv kada se odlučuje ko će na tako važan dan za vas biti zadužen za dobro raspoloženje.

Ne kasniti sa izborom benda za svadbu

Događaj kao što je organizacija svadbe sa sobom nosi ’milion malih poslova’ i odluka koje morate doneti. Greška koja ne sme da vam se desi je da izbor benda ostavite za zadnji čas. To će dovesti do toga da vam izbor neće biti veliki, pa će možda ta odluka biti iznuđena. Mnogi kvalitetni bendovi su zauzeti i po nekoliko meseci unapred, pa zato i vi morate reagovati na vreme. Iz prostog razloga jer će izbor bendova tada biti veći i sigurno ćete naći baš onaj koji vama odgovara.

SASLUŠAJTE PREDLOGE, ALI ODLUKU DONESITE VI

Na vreme ste krenuli u potragu za bendom za svadbu, i imate veliki izbor najrazličitijih bendova. Koji odabrati? Na ovo pitanje morate odgovoriti vi i samo vi. Svako koga pitate će sigurno imati svoj predlog, ali kod ovakvih stvari nikako nećete moći da ispunite želju svakome. Iz prostog razloga što su ukusi različiti. A na kraju krajeva, to je vaš najvažniji dan u životu, i zato treba da sve učinite da se vi savršeno osećate. Zato poslušajte sebe, a vaše dobro raspoloženje će sigurno ’zaraziti’ i sve vaše goste.

SA BENDOM UNAPRED DOGOVORITE REPERTOAR

Bitna je razlika između bendova koji sviraju programsku muziku i onih bendova koji rade na naručivanje pesama. U drugom slučaju gosti sami određuju repertoar i muzički tok svadbe, a zbog velikog broja gostiju to često može otići u drugu krajnost i može nastati haos. Neće se znati ko kad naručuje pesme, a može se ispostaviti da su neki gosti važniji od nekih drugih. I što je najvažnije vi nećete imati kontrolu nad repertoatom i pesmama, a vi ste ipak tu najbitniji.

Poslušajte naše savete i uživajte u vašem magičnom danu.