Izbegnite obične restorane i sale i priredite sebi i svojim gostima veličanstveni događaj. Uživajte u predlozima, zagarantovano ćete biti inspirisani!

Venčanje u sumrak

Ako imate odgovarajuće dvorište oko svoje kuće, gde biste mogli da organizujete divno venčanje, jedan od zadataka već ste obavili! Pogledajte ovo svetlucavo okruženje na slici, zar nije predivno? Ako ste kreativni, možete i vi da napravite sličan ambijent. Inače, u pitanju je dvorište jedne kuće u Kaliforniji koje je potpuno preobraženo za čaroban i romantičan ugođaj.

Neodoljivi bar

Parovi širom sveta bave se preobražavanjem omiljenih barova u salu za svoje venčanje. Pronađite luksuzni, raskošni bar koji će vas očarati i prilagodite ga sebi. Na primer, bar “Bailey” u Indoneziji jedan mladi par potpuno izmenio. Kreirali su zlatno drvo sa granama od kristala koje su postavili kao dekoraciju za svoje elegantno venčanje. Upotrebite svoju maštu i iskoristite originalne ideje!

Venčanje pod zvezdama

Jedno od najlepših i najromantičnijih venčanja svakako bi bilo ono pod zvezdama. Međutim, ukoliko venčanje ne planirate u proleće ili leto, poslužite se fenomenalnim trikom! Kada odaberete mesto za venčanje, postavite LED lampe na plafon i stvorite svoj intimni, magični ambijent. Ovo je jedan od legendarnih ambijenata u Njujorku.

muzika za svadbe

Kraljevsko venčanje

Volite modu, eleganciju, sofisticiranost? Nađite odgovarajući prostor i osmislite venčanje koje odiše ekstravagantnim duhom dvadesetih, tridesetih godina prošlog veka. Neka i vaše venčanje izgleda otmeno kao kraljevsko venčanje i to uz malo domišljatosti i mnogo dobre organizacije. Kristalni lusteri, beli stolovi i stolice garantuju prefinjen izgled ambijenta za venčanje.

venčanje

Venčanje u zemlji čuda

Koliko ledeno i veličanstveno vam izgleda ovaj ambijent? Ne brinite, u pitanju je samo dobra dekoracija, tako da ovakav izgled možete postići i usred leta! Venčanje iz bajke je ono što sve žene priželjkuju, a ovo je idealan način da se to i obistini. Predimenzionirane bele grane okupane LED plavim lampama, beli prah po podu i bele stolice, učiniće vaš ambijent nesvakidašnjim i nezaboravnim!

Bend za svadbe

Na samom kraju, ono što će doprineti celokupnoj romantičnoj atmosferi vašeg venčanja jeste odabir idealnog benda za svadbe. O bendu za svadbe treba dobro razmisliti jer je reč o jednom od najvažnijih segmenata svakog venčanja, naročito ukoliko želite garanciju da će se svi gosti, a i vi naravno, dobro provesti.